|
|
Debatni krožek za športne nad-entuziaste, ki kanijo izlivati svoja navijaška čustva na forum.
Napisal/-a The Dude » 10 sep 2009, 13:07
http://www.sport-tv.si/novice/pred-novo-sezono-lige-nfl/Pittsburgh - Tennessee ob 02:30 ponoči s četrtka na petek, prva tekma sezone, seveda spet ŠportTV(ki bo, po mojih informacijah, NFL prenašal še vsaj tri leta, thumbs up)
Zadnjič spremenil Anonymous, dne 10 sep 2009, 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
burek je več znan v tem da je več uporaben in več je za stranke tut povabljiv
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a The Dude » 12 sep 2009, 18:00
Še malo slovenske scene V NEDELJO, 13.9.2009 ob 14:00 bodo v Ljubljano, na igrišče NK SLOVAN na Kodeljevo prišli večno neugodni Novi Sad Dukes. Silverhawksi imamo z njimi neverjetne težave, saj smo lani izgubili proti njim za en touchdown, letos pa le za štiri (4) točke. Glede na videno, si lahko torej obetamo ogorčen boj za vsak meter igrišča, kjer bodo odločale najmanjše napake. Obe moštvi morata zmagati, če želita ohraniti žive sanje o končnici in zaradi tega bo šlo na nož že od prvega sodniškega žvižga.
+ http://www.silverhawks.si/2009/09/11/tekma-v-nedeljo-gre-tudi-v-zivo-preko-interneta/
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a The Dude » 16 sep 2009, 16:06
Silverhawksi so zmagali to tekmo proti Dukesom, gledal malo preko neta, res se igra dokaj kavlitetn in dinamičn football, predlagam, da greste študenti, ki ste v Lj kdaj pa kdaj kaj pogledat na Kodeljevo, kjer majo tekme. Js vsekakor priudem v kratkem gledat kako temo v LJ.
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 16 sep 2009, 16:08
Va, edini gledaš to na ttem forumu, očitno. 
Oh, fuck! Someone is wrong on the internet!
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
- Kraj: Vukojebina
Napisal/-a The Dude » 16 sep 2009, 16:23
Jah, dokaj žalostno, glede na to, da je to eden izmed športov, ki se v Sloveniji najhitreje razvija in ga na Šport TV vztrajno promovirajo že kr nekaj let. Letos se bo igralo tudi prvo državno prvenstvo, 4 ekipe bodo vključene, favoriti seveda ljubljanski Silverhawks(ki letos v ligi Cefl(Srbija, Hrvaška, SLovaška, Madžarska, Avstrija, Slovenija) igrajo tudi s prvim plačanim igralcem v Sloveniji. Joseph "Bo" Moncur je špilal na dveh ameriških univerzah, špila pa running backa, prav tako pa so se z zadnjo tekmo uvrstili tudi v končnico lige), mariborski Generals, savinjski Gold Diggers in kranjski(?) Alp Devils. Ne vem za kaj gre tule, da forumovci tega ne gledajo, ampak ta šport BO, zagotavljam vam, slejkoprej dohitel mesto vsaj kakega tenisa pri nas(po popularnosti), pa še za to gre, da bo šport Tv verjetno še naprej pri sami poromiciji veliko pomagal in bomo kaj hitro verjetno lahko gledali tut tekme lokalnih teamov po TVju, kar je seveda super.
Zadnjič spremenil Anonymous, dne 16 sep 2009, 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 16 sep 2009, 16:32
Ustanovi koroško ekipo. Vejk mamo nasutih pa zeranih tipov, ki bi jim tak šport prav pasal, da ne omenjam, da bi se zmanjšala količina nasilja ob vikendih. 
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
Napisal/-a The Dude » 16 sep 2009, 16:42
odkar imam novo pridobitev(replika The Duke-a, uradne Wilson NFL žoge, Wilson Tackified F1900  ), smo itak že ugotovili, da mamo vsaj QB-ja in WR-ja že, hehe  . Če ma kdo željo probat vržt in lovit žogo mi naj kr reče, pa gremo kda u parka, mi tk hodimo si mavo podajat taj pa taj. Žogo je sicer dokaj aubetno vržt, pa dokaj vlka je in te jebe mavo včasih, če nimaš glih šape, sam se da navdait, pač porajtaš svoj prijem in ko enkrat leti, leti ko kurba
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a stleoric » 16 sep 2009, 19:21
Kaj pa vem, sem se probal prisilit gledat par tekem, pa me nekot ne pritegne, ne vem ka je, po mojem preveč prekinitev in da je od cele tekme efektivno 30% (od oka?) igre, ostalo pa se trepljajo po čeladah pa ritih, pa postavljalo obrambo. Itak pa ne morem poslušat unega komentatorja na Šport TV, mislim da igra pri Silverhawksih. Nadležen glas ko *****.  Drugač sm pa probo tud vrečt jajco, sam mi nikol ni ratavo dat vredo rotacije okrog osi, da je ne bi premetavavo v luftu. Zgleda sem anti za tako 
Favorite quote: Ko si lačen, boš tako dolgo iskal hrano, da jo boš našel in pojedel.
-

stleoric
- armirano betoniran

-
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 16 sep 2009, 20:08
Dober point, glede dinamike igre namreč. Preveč je prekinitev, kar je itak značilnost vsega kar prihaja iz ZDA. Še na US Opnu so bli premori med gemi daljši kot na drugih turnirjih, da ne omenjam, da so Del Potru komajda pustili, da je povedal par besed po špansko, ker kao "ni bvo cajta", sramota, proklete k****.
Da ne omenjam une bedaste predsednice uprave od Lexusa s svojimi bedastimi kluči, pa s svojimi bedastimi belimi zobmi, ki je nekaj skakala tam. Sramota.
Pa da ne omenjam, da je "presenter" itak skor najprej povedal, kejk keša bo dobo Del Potro, pa kak avto. Like I care.
Okej, kr vredo oftopic, sam glede dinamike je pa res - preveč dosadna igra. Že NBA je dosadn s svojimi premori, kaj šele NFL.
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
Napisal/-a The Dude » 16 sep 2009, 20:39
Žoga se drgač brca tut na gol in pri vračanju žoge, tk da tut kr nekakjkrat na tekmo. Glede dosadnosti igre pa tako. Ne vem kake tekme si gledo, ampak tekme večinoma NISO dosadne. Dolge podaje, teki, prestrežene žoge, sack-i, fumble-i kak pretep haha  ,... Ne vem no, to ustavljanje ure niti ni tako problematično, pa to ni zarad reklam vedno, pač ura se ustaji, večinoma se tam vmes gleda ponovitve akcije ali kakega prekrška. Redke so tekme, kjer bi se tišalo žogo čez celo igrišče po 5 yardov in pol nazaj. Res tekma pač ne traja 60minut+pavza med četrtinami in ob polčasu, ampak pač tam nekje med 2-3 ure, da se odigrajo te štiri 15minutne četrtine, ampak mene ne moti, sej tenis še dlje gledamo. Pač meni šport res sede in mi je ful carsko, da se pr nas tut špila. Vedno se mi zdi pol vredno da sn gledo, ko izvedejo kako akcijo dobro.
Zadnjič spremenil Anonymous, dne 16 sep 2009, 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a The Dude » 21 sep 2009, 15:37
Včeraj Chicago Bearsi presenetljivo premagali Superbowl zmagovalce Pittsburgh Steelerse. Rezultat 17:14. Jeklarjem se je poznala odsotnost Troya Polamalu-a, enga boljših strong safety-jev v NFLu in verjetno glavne zvezde Steelersov. Sicer je njegovo delo dobro opravljal Carter, samo se je vseeno poznalo, da to ni to. Prav tako je dvakrat strel na gol(field goal=3točke) zafukal kicker Reed. Na drugi strani pa je ravno kicker Gould prinesel zmago za Bearse, saj je zadel strel s polja iz 44yardov minuto pred koncem za tri točke naskoka Medvedov.
Dobra tekma, škoda, da nisn mogo bit dlje pokonci, da bi gledo še Giantse.
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a StaleY » 21 sep 2009, 15:38
Everyone who cares join #we care . hec hec, čestitam za trud 
‘Človek nazadnje v stvareh ne najde nič drugega, kakor kar je sam vložil vanje.’
-

StaleY
- Čuk Boris

-
- Kraj: Ravne-LJ
Napisal/-a The Dude » 21 sep 2009, 15:41
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a The Dude » 21 sep 2009, 15:47
-

The Dude
- Yoda

-
Napisal/-a Nikolaj V. Gogolj » 21 sep 2009, 15:54
Ka je safety? Vidim, da si strokovnjak ratal, tk da daj kak tip za stave.
-

Nikolaj V. Gogolj
- Yoda

-
Vrni se na Fiskultura
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov
|
|